En weer waren onze jongens sterker dan de tegenstander !

Mon 14 May, 09:30

Met 4-1 gewonnen van GVAV

Op weg naar het kampioenschap ?

In elk geval is er afgelopen zaterdag gewonnnen. We hadden het idee dat de jongens even op gang moesten komen, het tweede deel van de eerste helft was iedereen enthousiast aan het voetballen, het begin was even wat aftasten. Spelen op een kunstgrasveld is toch anders, en als keeper zonder voetbalschoenen helemaal wat onwennig. Jesse (en Marja) had de voetbalschoenen vergeten. Gelukkig kwam Annelies in de pauze en was er zelfs keuze uit drie paar voetbalschoenen. Geweldig !

Het scoreverloop : Martijn scoorde het eerste doelpunt, de keeper van GVAV liet de bal los en Martijn was erg alert en scoorde vervolgens. Direkt daarop kwam er een goede kans van GVAV die goed uit het doel gehouden werd door Jesse, de daaropvolgende corner leverde geen doelpunt op voor GVAV. Vervolgens scoorde Rick het tweede doelpunt. Martijn maakte daarna een prachtig doelpunt, aannemen met rechts en vervolgens scoren met links.

Na de rust kreeg GVAV een aantal kansen, benutte er 1 en het werd 1-3.  Om de 1-4 vol te maken scoorde Martijn vanuit een mooie voorzet van Sven. De tegenstanders waren er niet op bedacht dat er binnen ons teampje vaak heel goed overgespeeld wordt en dat daaruit leuke doelpunten volgen.

De penalty's werden deze keer goed benut : gescoord werd er door : Martijn, John, Johan, Dirk, Tommier, Sven en Rick.

Succes allemaal aankomende woensdag, laat de ouders langs de kant maar weer een mooie wedstrijd zien !